BFC Discovery HPS Мухарки

High Performance & Speed

Серията мухарки Discovery на BFC HPS / High Performance & Speed / е създадена специално за българските мухари и отговаря на всички изисквания на риболовците, спецификата на нашите реки и начините на риболов. Discovery HPS е всичко, което би могъл да иска един начинаещ, а и по-напреднал риболовец на муха, който ще посещава до средно големи реки. Всяка от нашите въдици е създадена с така наречената XtraPower и компенсира не толкова прецизното замятане на начинаещите риболовци. Мухарката е с прогресивен строй, което ви позволява веднага след замятане на 4-6 метра да постигнете без проблем дистанция от 10-20 метра без това да се отрази на отличното полагане.

Алуминиевите макародържачи, които използваме в моделите на Discovery HPS допълнително подобряват баланса на мухарката. Ставайки собственик на такава – Discovery HPS вие ще имате един надежден уред, който ще ви позволи да контролирате шнура си напълно въпреки всякакви атмосферни условия. Като прибавим и цената, която е няколко пъти по-ниска от много аналози на някои западни фирми, а и предлага същите, а по наше мнение и повече екстри – това е вашият отличен и същевременно икономичен избор.

Стоманените еднокраки водачи помагат за олекотяването и по-доброто изнизване на шнура. Броя им е увеличен с един повече в горната част на мухарката с цел по-равномерно натоварване на бланката, а от там се подобрява и прецизността на замятането. Изработени са от 100% 24T карбон и имат всички качества и дизайн на въдица от два-три пъти по-висок ценови клас. Плюшения разделен на четири калъф предпазва частите на мухарката от издраскване и нараняване. Допълнителна екстра е прозрачният тубус и много малката транспортна дължина, което по никакъв начин не променя строя на въдицата. Прибавете шнур, макара, повод,муха и сте в играта.

Моделите 7‘6“ 3 клас и 8‘6“ 4 клас са типичните мухарки за суха муха, малката им дължина помага да замятате при усложнени условия, храсти, малки реки, когато се изисква точен къс кастинг. Леки, добре балансирани и много прецизни. Можете спокойно да използвате тънки поводи и да извадите едра риба!

Моделите 9‘ с класове 4, 5 и 6 са най-популярните сред риболовците навсякъде по света. Те са универсално „оръжие“ за всякакви случаи. Ако трябва да имате само една мухарка или сега започвате да се учите, някоя от тези мухарки трябва да е вашия избор. Отлична дистанция, прецизен кастинг и надеждност.

Модела 10‘ клас 3 е специализирана мухарка за риболов на нимфа. Можете спокойно да използвате поводи 0.10мм или 0.12мм и при внимателна вадене да уловите трофейна риба без да се притеснявате от късане. Best Seller!

BFC Discovery HPS / High Performance & Speed / е логичното продължение на моделите Discovery, които продаваме вече почти 10 години в България и в повече от 20 страни по света.

Прибавили сме малко „сила“ в някои дължини мухарки, в някои сме я намалили. Серията мухарки е по-къса с оглед спецификата на пазара, променили сме дизайна и макародържача.

Доверете се на повече от двайсет годишният ни опит в бранша!

Успех на всички!

МОДЕЛ ЧАСТИ ДРЪЖКА ДЪЛЖИНА КЛАС ТЕГЛО (g)
Discovery HPS 376-4 4 A 7’6″ 3 94
Discovery HPS 486-4 4 A 8’6″ 4 98
Discovery HPS 490-4 4 A 9′ 4 104
Discovery HPS 590-4 4 A 9′ 5 110
Discovery HPS 690-4 4 A 9′ 6 116
Discovery HPS 3100-4 4 A 10′ 3 118

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

 • 24Т Милиона модула карбон
 • Прогресивна medium-fast акция
 • Дълбок тъмен бордо цвят със защитен гланц
 • Светли бордо конци
 • Керамичен stripper водач
 • Hard Chrome еднокраки водачи връх
 • Черен алуминиев матов макародържач
 • Висококачесвен алуминиев winding check
 • Hook keeper за закачане на мухата
 • Висококачетвен Half Wells AA коркова дръжка
 • Червен предпазен плюшен калъф
 • Здрав прозрачен тубус