BFC Phoenix 7001 Куки за суха муха / 20бр.

Phoenix Dry Fly Hooks на BFC са серия куки за сухи мухи. Произведени са от най-голямата фирма за куки в Корея, Kumho Hook Factory. Името на Kumho е синоним на безкомпромисно качество на разумна цена. Стоманите, които се използват за техните мухарски куки са японски и след химическо заточване стават един надежден и сигурен приятел на всеки мухар, които сам си връзва изкуствените мухи. Богатата гама от размери и модели ви позволява да изработите почти всичко познато в муховръза.

Характеристики: – Обърнато надолу ухо – Дебелина – 1Х – Стандартна дължина – Широка извивка – Ковани – Цвят – матов, бронз

Продават се в опаковки по 20 бр. от един размер, цената е за една опаковка.

BFC Phoenix 7003 Куки за нимфи / 20бр.

Phoenix Nymph Hooks на BFC са серия куки за мокри мухи и нимфи. Произведени са от най-голямата фирма за куки в Корея, Kumho Hook Factory. Името на Kumho е синоним на безкомпромисно качество на разумна цена. Стоманите, които се използват за техните мухарски куки са японски и след химическо заточване стават един надежден и сигурен приятел на всеки мухар, които сам си връзва изкуствените мухи. Богатата гама от размери и модели ви позволява да изработите почти всичко познато в муховръза.

Характеристики: – Обърнато надолу ухо – Дебелина – 1Х – Стандартна дължина – Широка извивка – Цвят – бронз

Продават се в опаковки по 20 бр. от един размер, цената е за една опаковка.

BFC Phoenix 7009 Куки за гамариуси / 20бр

Phoenix Scud Hooks на BFC са серия куки за чешки нимфи, ручейници, скариди, имърджъри и други. Произведени са от най-голямата фирма за куки в Корея, Kumho Hook Factory. Името на Kumho е синоним на безкомпромисно качество на разумна цена. Стоманите, които се използват за техните мухарски куки са японски и след химическо заточване стават един надежден и сигурен приятел на всеки мухар, които сам си връзва изкуствените мухи. Богатата гама от размери и модели ви позволява да изработите почти всичко познато в муховръза.

Характеристики: – Обърнато надолу ухо – Дебелина – 1Х – Извита форма – Ковани – Цвят – бронз

Продават се в опаковки по 20 бр. от един размер, цената е за една опаковка. Номера от 8 до 20.

BFC Phoenix 7007 Куки за стримери / 20бр.

Phoenix Streamer Hooks на BFC са серия куки за стримери и нимфи. Произведени са от най-голямата фирма за куки в Корея, Kumho Hook Factory. Името на Kumho е синоним на безкомпромисно качество на разумна цена. Стоманите, които се използват за техните мухарски куки са японски и след химическо заточване стават един надежден и сигурен приятел на всеки мухар, които сам си връзва изкуствените мухи. Богатата гама от размери и модели ви позволява да изработите почти всичко познато в муховръза.

Характеристики: – Обърнато надолу ухо – Дебелина – 1Х – Широка извивка – Дълго рамо – Ковани – Цвят – бронз

Продават се в опаковки по 20 бр. от един размер, цената е за една опаковка.

BFC Phoenix 7014 Куки за майски мухи / 20бр.

Phoenix May Fly Hooks на BFC са серия куки с извито, издължено рамо за майски мухи и нимфи. Произведени са от най-голямата фирма за куки в Корея, Kumho Hook Factory. Името на Kumho е синоним на безкомпромисно качество на разумна цена. Стоманите, които се използват за техните мухарски куки са японски и след химическо заточване стават един надежден и сигурен приятел на всеки мухар, които сам си връзва изкуствените мухи. Богатата гама от размери и модели ви позволява да изработите почти всичко познато в муховръза.

Характеристики: – Обърнато надолу ухо – Дебелина – 1Х – Извито, издължено рамо – Ковани – Цвят – бронз

Продават се в опаковки по 20 бр. от един размер, цената е за една опаковка.