BFC Fly Fishing е създадена през 2009 година от запалени мухари, които имат повече от 25 години стаж в този красив спорт, както и в търговията с мухарско оборудване.

BFC е първата търговска марка, която е фокусирана единствено и само в мухарския риболов в Югоизточна Европа. Стремежа ни е да не изоставаме от световните тенденций в мухарския риболов и винаги да сме в крак с изискванията за качество и иновативност на всички наши продукти.

Основната максима на екипа на BFC, който е ангажиран с дизайна, тестването и сервиза на нашите артикули е нашите клиенти да получават надеждни и качествени продукти на разумна цена. Учили сме се от най-големите световни фирми в бранша и това вече е оценено от много клиенти и не само в нашата страна.

Самата идея за създаване на BFC е един дългосрочен проект и ние разбираме, че това е пряко свързано с опазването на рибите в Европа, тяхното възстановяване и промяната на мисленето на риболовците. Поради тази причина ние решихме ежегодно да отделяме 1% от оборота на фирмата за зарибяване с балканска пъстърва.

Много разчитаме на подкрепата и лоялността на нашите клиенти и ще се опитаме да оправдаем Вашето доверие и заедно да успеем да направим риболова на изкуствена муха и шнур един по-популярен спорт, което неминуемо води до опазване на рибите, защото навсякъде по света мухарите изповядват мотото “Хвани и пусни”.

BFC Fly Fishing, 2018 ©